آجیل گزینه های میان وعده سالم هستند.
اگرچه معمولاً از نظر چربی پر چربی هستند ، چربی موجود در آن یک نوع سالم است. آنها همچنین منابع خوبی از فیبر و پروتئین هستند.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که آجیل مزایای سلامتی مختلفی دارد - خصوصاً در زمینه کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی.
در اینجا 9 آجیل چشمگیر و فواید سلامتی آنها آورده شده است.
فواید سلامتی خوردن آجیل
به طور کلی آجیل منبع خوبی از چربی ، فیبر و پروتئین است.
بیشتر چربی موجود در آجیل ها چربی اشباع نشده و همچنین چربی های اشباع نشده امگا 6 و امگا 3 هستند. با این حال ، آنها حاوی مقداری چربی اشباع شده هستند.
آجیل همچنین تعدادی ویتامین و مواد معدنی از جمله منیزیم و ویتامین E را بسته بندی می کند.
بسیاری از مطالعات مزایای سلامتی افزایش مصرف آجیل را بررسی کرده اند.
یک فرا متاآنالیز از 33 مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی حاوی آجیل به میزان قابل توجهی بر افزایش وزن یا کاهش وزن تأثیر نمی گذارد (منبع 1Trusted).
با وجود این ، علیرغم تأثیر کمی بر وزن ، بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افرادی که آجیل می خورند بیشتر از کسانی که نمی خورند زندگی می کنند. این ممکن است به دلیل توانایی آنها در پیشگیری از تعدادی از بیماریهای مزمن باشد (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted ، منبع 4Trusted ، منبع 5Trusted).
درباره این سایت